Free Clipart * Καλώς ήρθες στην ιστοσελίδα μου *

31 Δεκ 2010

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ! ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ !!!!

2010-T-women-part2-920-16
2010-T-women-part2-920-25
my site, I'll photoshop
2010-T-women-part2-920-4
2010-T-women-part2-920-14
2010-T-women-part2-920-8
2010-T-women-part2-920-11
2010-T-women-part2-920-2
2010-T-women-part2-920-15

KAΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ!

Η φωτό από εδώ

Οτι ξέρεις ότι θέλουν οι γυναίκες , είναι λάθος .

Μπορεί να νομίζεις ότι ξέρεις τι είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες, αλλά πόσο σίγουρος είσαι ότι δεν πέφτεις στην παγίδα των μύθων που έχουν δημιουργηθεί γύρω από αυτές; Μπορεί να υποθέτεις ότι η σύντροφός σου σε θέλει σκληρό άντρα, ξεκάθαρο με τα συναισθήματά σου και «ορφανό» από φίλες, αλλά για μάντεψε; Μύθος, μύθος και μύθος. 

Το ML βρήκε ορισμένα πράγματα που οι γυναίκες αληθινά δε θέλουν σε μία σχέση, αλλά και τι τους προκαλεί το ενδιαφέρον. 

Μύθος Νο 1: Οι γυναίκες θέλουν να μιλούν

Είναι γνωστό ότι οι γυναίκες αρέσκονται στο να μιλούν –πολύ. Μάλιστα, μια έρευνα έχει δείξει ότι οι γυναίκες χρησιμοποιούν 20.000 λέξεις, σε αντίθεση με τους άντρες που το λεξιλόγιό τους περιλαμβάνει μόλις 7.000 λέξεις. Αν και μια τέτοια πληροφορία θα σε έκανε να πιστεύεις ότι το μόνο που θέλουν οι γυναίκες είναι να σου πρήζουν τ’ αυτιά με ατελείωτες συζητήσεις, η αλήθεια είναι ότι το μόνο που θέλουν είναι να τις ακούς όταν μιλούν. Βλέπεις, είναι πιο σημαντικό για εκείνη να την ακούς όταν σου μιλάει, παρά να δείχνεις ότι από κάπου ακούς μια ακαθόριστη φασαρία. Απλά άνοιξε τα αυτιά σου και δώσε της την ευκαιρία να σου μιλήσει εκείνη. 

Μύθος Νο 2: Οι γυναίκες θέλουν υπερβολικά αρρενωπούς άντρες
Όταν εσύ και η σύντροφός σου βρίσκεστε σε ένα μαγαζί κι ένας τύπος της «την πέφτει», εσύ μπορεί να πιστεύεις ότι εκείνη θέλει να αρχίσεις να πλακώνεσαι με τον τύπο μέχρι να σας χωρίσει η ασφάλεια του μαγαζιού. Παρόλα αυτά, μια τέτοια κίνηση σε κάνει να δείχνεις κτητικός και τρελός, κάτι που την κάνει να νιώθει ντροπιασμένη. Ναι, οι γυναίκες θέλουν αρρενωπούς άντρες που να μπορούν να τις υπερασπιστούν, να αλλάξουν ένα λάστιχο και να έχουν τον οικονομικό έλεγχο ενός σπιτιού, αλλά δεν εντυπωσιάζονται καθόλου από τη macho συμπεριφορά που εσύ προσπαθείς να επιδείξεις. Οπότε άσε τις πολεμικές τέχνες για το γυμναστήριο και τους συναθλητές σου. 

Μύθος Νο 3: Οι γυναίκες θέλουν να μάθουν για τα συναισθήματά σου
Πολλές γυναίκες έχουν πει ότι αναζητούν τους άντρες αυτούς που θα δείχνουν άφοβα τα συναισθήματά τους. Έτσι, καλωσορίσαμε το trend του metrosexual τύπου, που δεν περιορίζεται μόνο στην extra ποσότητα after shave, αλλά τους αναγκάζει να ρίξουν το οχυρό των ευαίσθητων πλευρών τους. Αυτό είναι καλό, αλλά δε χρειάζεται να το κάνεις επειδή το λέει κάποιος κανόνας ή αν δεν είσαι τέτοιος τύπος. Όταν οι γυναίκες κλαίγονται ότι ζητούν έναν άντρα που να εκφράζει τα συναισθήματά του, στην ουσία ζητούν αυτόν που θα μοιράζεται τις σκέψεις και τις απόψεις του μαζί τους. Αυτό την κάνει να νιώθει ότι αποτελεί κομμάτι του κόσμου σου και τη βοηθά να σε γνωρίσει καλύτερα. Δε σημαίνει ότι περιμένει από εσένα να της γράψεις ποιήματα ή να περνάτε μαζί ατελείωτες ώρες κλαίγοντας. 

Μύθος Νο 4: Οι γυναίκες θέλουν να είναι το κέντρο της ζωής σου
Τώρα χτυπάμε ένα ευαίσθητο σημείο. Ξέρεις πως είναι αυτά τα πράγματα: ξεκινάς να βγαίνεις με μια κοπέλα και την επόμενη στιγμή εκείνη περιμένει να σε βλέπει συνέχεια, προσπαθεί να ελέγχει τον ελεύθερο χρόνο σου και επιθυμεί να είναι ο μοναδικός σκοπός της ζωής σου. Ειλικρινά, οι πραγματικές γυναίκες με αυτοπεποίθηση δε θέλουν να αποτελούν το κέντρο της ζωής σου. Συνήθως τις έλκουν άντρες που έχουν πλήρη ζωή –φίλους, δραστηριότητες που αγαπούν να κάνουν, πάθη και ενδιαφέροντα. Αν η ζωή σου περιστρέφεται γύρω από εκείνη, τα πράγματα μπορεί να πάρουν άσχημη τροπή, καθώς θα φαίνεσαι όχι μόνο απελπισμένος για παρέα, αλλά ότι δεν έχεις και καθόλου ζωή. Οπότε, σίγουρα, θα πρέπει να της δώσεις έναν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά μην την κάνεις το μοναδικό άτομο στο cast σου, γιατί όχι μόνο θα βαρεθείς εσύ, αλλά και η ίδια. 

Μύθος Νο 5: Οι γυναίκες θέλουν να «θάψεις» τις φίλες σουΟι πλατωνικές φιλίες έξω από μία σχέση μπορεί να είναι ταραχώδεις, αλλά η σύντροφός σου δεν ενοχλείται επειδή έχεις φίλες. Αντιθέτως, υπάρχει πιθανότητα να της αρέσει κιόλας γιατί κάτι τέτοιο της δείχνει ότι είσαι ισορροπημένο άτομο και ότι ξέρεις πώς να καταλάβεις μια γυναίκα. Όχι μόνο έχεις εμπειρία από γυναικείες δύσκολες στιγμές, αλλά αν αρέσεις κιόλας στις φίλες σου, αυτό σημαίνει ότι ξέρεις πώς να συναναστραφείς με γυναίκες. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, αν θέλεις να έχεις σχέση μόνο με μία, ξέρεις. 

Μύθος Νο 6: Οι γυναίκες θέλουν να τους φέρεσαι εξ’ ίσου
Ο φεμινισμός, ξέρεις, έχει και τα όριά του. Αν της φέρεσαι σαν να μπορεί να φτιάξει μόνη της μιας χαλασμένη πρίζα ή ένα ξεχαρβαλωμένο σωλήνα νεροχύτη ή ακόμα να αγοράσει λουλούδια για τον εαυτό της, τότε έχεις πρόβλημα. Επειδή έχει την ικανότητα να προσέχει τον εαυτό της, δε σημαίνει ότι εσύ πρέπει να χάσεις όλους τους τρόπους σου. Κι αυτό ισχύει ακόμα κι όταν η σύντροφός σου αποτελεί ιδρυτικό μέλος οργάνωσης φεμινιστριών. Αυτό που επιθυμούν οιγυναίκες όταν ζητούν ίση μεταχείριση είναι να καταλάβεις ότι μπορούν να κάνουν ορισμένα πράγματα μόνες τους χωρίς να υπάρχει απαραίτητα κάποιος άντρας κοντά τους. Και περιμένουν να το ξέρεις αυτό. Σε καμία περίπτωση δε θα σου αποκαλύψει ότι είναι φεμινίστρια κι έχει κάψει το σουτιέν της μαζί με ένα μάτσο ζουρλές στην πλατεία Συντάγματος, για τον απλούστατο λόγο που τη θέλει να δέχεται τη φροντίδα σου, γιατί την κάνει να νιώθει ξεχωριστή. Απλά δε σου το λέει. 

ΤΑ «ΚΑΛΑΝΤΑ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ...

Τέτοια «κάλαντα» θα μας πει ο Γιωργάκης μετά τις γιορτές. Μπορεί τώρα να... σκορπάει χαμόγελα όταν του λένε οι χορωδίες κάλαντα και να εύχεται με γενικές και αόριστες ευχές, αλλά όταν σβήσουν τα φώτα των γιορτών... Θα μπει δυναμικότερα στην αφαίμαξη!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ να είναι το 2011, ή τουλάχιστον όχι χειρότερη του 2010! Με υγεία.

Η φωτό από εδώ

Πως να ρίξεις μία θεά .

Η θεά, η καυτή γκόμενα, η σούπερ τύπισσα, η A-list ντίβα που καλύτερα να την ταΐζεις παρά να την ντύνεις… Όπως και να την λέμε, την ίδια εννοούμε όλοι: Την εντυπωσιακή καλλονή που κάνει τα στόματα να πέφτουν στο πέρασμά της, χαρίζει στο συνοδό της το παράσημο του top class κυνηγού και απαιτεί μερικές χιλιάδες ευρώ μηνιαίως για τα βασικά της έξοδα επιβίωσης (μια τσάντα Louis Vuitton, ένα ζευγάρι γόβες Jimmy Choo, ένα σπα με ονυχοπλαστική και βοτανοθεραπεία κ.λπ). Θα καταλάβεις ποια λέω, μόνο όταν τη δεις – πρόκειται για τη γυναίκα που είναι επιθυμητή από οποιοδήποτε ανεξαιρέτως αρσενικό στον πλανήτη. Όπως καταλαβαίνεις, τέτοια θηράματα τα θέλουν όλοι – και γι αυτό είναι δυσεύρετα. Ακόμα κι αν καταφέρεις να παγιδεύσεις ένα, δε σημαίνει ότι το πιασες. Αξίζει ωστόσο να προσπαθήσεις - αρκεί να έχεις σωστή στρατηγική, τύχη και προπαντός, γερό στομάχι.
Κανόνας 1ος: Τράβα την προσοχή της
Όπως καταλαβαίνεις, μια θεά τέτοιου βεληνεκούς τα χει δει και τα χει ακούσει όλα από τους άντρες: Ατάκες ιταλών εραστών για τα μάτια της, στίχους του Σεφέρη για τα χείλη της, τραγούδια του Βέρτη για τα μαλλιά της, φορτηγατζίδικα σχόλια για το μπούστο της κλπ. Γι αυτό μην πας δήθεν «διαβασμένος» με τις γνωστές τετριμμένες στρατηγικές, το χεις χάσει. Ένα πράγμα θα σε σώσει: Η πρωτοτυπία και η αυτοπεποίθηση. Όσο ανεβάζεις τη δική σου, τόσο πέφτει η δική της, καθώς σε κόβει ως δύσκολο αντίπαλο. Γι αυτό μην ακολουθείς την πεπατημένη και μη δείξεις πως θαμπώνεσαι από την ακτινοβολία της.
Κανόνας 2ος: ΣυγχρονίσουΗ διαφορά μιας ωραίας κοπέλας από την πολύ ωραία κοπέλα είναι η ομορφιά. Η διαφορά όμως μιας πολύ ωραίας κοπέλας από μια θεά δεν είναι μόνο η ομορφιά. Είναι το στιλ και η πόζα, αυτό δηλαδή που «εκπέμπει». Αυτό είναι στην πραγματικότητα που σε τρελαίνει. Κι αυτό είναι κάτι που απαιτεί εκείνη από τον άντρα που τις συνοδεύει. Με άλλα λόγια: Ετοιμάσου να περάσεις από ΚΤΕΟ ανδρικής περιποίησης. Νύχια στην εντέλεια, μαλλιά καλοκουρεμένα, ξύρισμα και χτένισμα, παπούτσια στην τρίχα. Τίποτα δεν θα αφήσεις απεριποίητο, χωρίς όμως να φανεί ότι άλλαξες στιλ ξαφνικά για πάρτη της – υπάρχει εδώ μια λεπτή κόκκινη γραμμή που δεν πρέπει να πατήσεις. Ακόμα όμως και οι μικρολεπτομέρειες στην εμφάνισή σου δε θα περάσουν απαρατήρητες από το ραντάρ της.
Κανόνας 3ος: Μην παρακαλάς
Κατάλαβέ το καλά: Ικετεύοντας δεν πρόκειται να σκοτώσεις το θηρίο, εκτός αν σε λυπηθεί και αυτοκτονήσει από βαρεμάρα. Η τύπισσα είναι A-class και ψάχνει έναν αντίστοιχο άντρα – γιατί όλους τους υπόλοιπους τους έχει στο στρινγκ της έτσι κι αλλιώς. Γίνε λοιπόν ένας A- class αρσενικός κι εσύ - αν όχι στις αβάντες, τουλάχιστον στο attitude. Δείξ’ της κατ’ αρχήν ότι δεν σου είναι απαραίτητη. Κάν’ τη να νομίζει πως όσους άντρες είχε στα πόδια της εκείνη, τόσες σαν κι αυτή είχες κι εσύ. Στόχευσε στον εγωισμό της και μπες στο γήπεδο ίσος προς ίσον. Αν αυτή πιστεύει πως είναι η Μπαρτσελόνα, εσύ είσαι τουλάχιστον Μάντσεστερ. Μίλα μαζί της χωρίς να δείχνεις ότι εκβιάζεις το διάλογο, παπαρολογώντας ακατάπαυστα: Παίξε με αργές ατάκες χωρίς επιτηδευμένο στιλ. Δείξε ότι έχεις τον έλεγχο του παιχνιδιού και διάλεξε κατευθείαν κάποιο θέμα, αντί να πελαγοδρομείς σε εξυπνάδες για να σπάσεις τον πάγο.

2011 olympiakos.mp4

Εργο τέχνης : B.M.W. από πέτρα .




Το κατάλληλο μενού για την κατάλληλη γυναίκα .

Η χορτοφάγος 

Η περίπτωση της είναι ιδιαίτερη. Μην την καλέσεις για φαγητό και βγάλεις κάνα αρνάκι. Θα φύγει πεινασμένη και κρίμα είναι. Το ιδανικό πιάτο για εκείνη είναι σπαγγέτι με αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι. 

Θα χρειαστείς:
-400 γρ. σπαγγέτι
-100 γρ. αποξηραμένα πορτσίνι σε πολύ ψιλοκομμένες φέτες
-3 αντσούγιες φιλέτο κομμένο σε μικρά κομματάκια
-5 κουταλιές ελαιόλαδο
-2 σκελίδες σκόρδο
-Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 

 

Πως θα το φτιάξεις;
Αρχικά μούλιασε τα μανιτάρια σε μισό φλιτζάνι χλιαρό νερό. 

Σε μια κατσαρόλα βράσε τα μακαρόνια όπως υποδεικνύει η συσκευασία τους. 

Σ’ ένα μικρό τηγάνι ζέστανε το ελαιόλαδο και πρόσθεσε το σκόρδο. Μόλις τσιγαριστεί, αφαίρεσε το σκόρδο και ρίξε τα φιλέτα αντσούγιας, χαμήλωσε τη φωτιά και περίμενε μέχρι να διαλυθούν. 

Πρόσθεσε στη συνέχεια τα μανιτάρια με το ζουμί τους. Μαγείρεψέ τα για 2-3 λεπτά, μέχρι να δέσει η σάλτσα. 
Ρίξε αλάτι και πιπέρι, περίχυσε τα ζυμαρικά σου με τη σάλτσα, και σίγουρα θα γλύφει τα δάχτυλά της. 

Η καλοφαγού
Εδώ θα κοπιάσεις λίγο. Αν της αρέσει να τρώει καλά και επιλέγει συνήθως ακριβά εστιατόρια τότε πρέπει να της σερβίρεις ένα gourmet πιάτο. Το ιδανικό πιάτο για εκείνη είναι κοτόπουλο με αρωματισμένα σύκα. Γεύση από Καταλανία( σε περίπτωση που ρωτήσει). 

Θα χρειαστείς: 

-1 κοτόπουλο πλυμένο, καθαρισμένο και κομμένο σε κομμάτια
-μισό φλιτζ. γλυκό κρασί
-φλούδα σε λωρίδες από μισό περίπου λεμόνι
-3 φέτες μπέικον κομμένο σε λεπτές λωρίδες
-1 κ.σ. ελαιόλαδο
-μισό φλιτζ. ζωμό κότας
-αλάτι, πιπέρι (αρκετό) 

για τα σύκα και την μαρινάδα
-3 κ.σ. μαύρη ζάχαρη
-μισό φλιτζ. ξίδι από λευκό κρασί
-1 φέτα λεμόνι
-1 ξυλάκι κανέλα
-μισό κιλό μαύρα σύκα 

Πως θα το φτιάξεις;
Σε μια μέτρια κατσαρόλα βάζεις όλα τα υλικά της μαρινάδας και μόλις αρχίσουν να βράζουν χαμηλώνεις την φωτιά και σιγομαγειρεύεις για 5 λεπτά. Στη συνέχεια προσθέτεις τα σύκα, σκεπάζεις την κατσαρόλα και συνεχίζεις για άλλα 8-10 λεπτά. Αποσύρεις από τη φωτιά την κατσαρόλα και τα αφήνεις ως έχουν για περίπου 3 ώρες. 

Είπαμε θα κοπιάσεις λίγο. Μόλις περάσουν οι 3 ώρες, στράγγιξε τα σύκα και βαλ’ τα σ’ ένα μπολ με το κρασί και το ξύσμα λεμονιού. Κράτα τη μαρινάδα, θα σου χρειαστεί στην πορεία, και πέτα την κανέλα. Ετοίμασε και τον φούρνο σου σιγά-σιγά προθερμαίνοντάς τον στους 180 βαθμούς. 

Σ’ ένα βαθύ τηγάνι σόταρε το μπέικον για 2-3 λεπτά μέχρι να γίνει τραγανό. Άδειασε το μπέικον σ’ ένα πυρέξ αλλά κράτα το λίπος του στο τηγάνι. Πρόσθεσε λίγο λάδι και μόλις κάψει σόταρε καλά τα κομμάτια κοτόπουλου. 

Στράγγιξε για άλλη μια φορά(!) τα σύκα και ρίξε στο κοτόπουλο το κρασί τους, τη μαρινάδα, το λεμόνι και το ξύσμα, αλάτι και πιπέρι. Κουράστηκες; Υπομονή τελειώνουμε. Βράσε το κοτόπουλο σε μέτρια φωτιά με το καπάκι για 25 λεπτά περίπου. Θα δεις ότι είναι έτοιμο γιατί θα πήξει η σάλτσα. Δοκίμασε να δεις αν θέλει διορθώσεις σε αλάτι και πιπέρι. 

Μετέφερε το κοτόπουλο στο πυρέξ μαζί με την σάλτσα του. Το ψήνεις για περίπου 20 λεπτά. Μετά πρόσθεσε τα σύκα και το ζωμό κότας, σκέπασε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο και ψήσε για άλλα 10 λεπτά. 

Προσοχή στο σερβίρισμα! Βάλε 2 σύκα κι ένα κομμάτι κοτόπουλο σε κάθε πιάτο και περίχυσε προσεκτικά με την σάλτσα. Μπορεί να είναι κουραστικό να το φτιάξεις αλλά το γευστικό αποτέλεσμα θα αποζημιώσει και τους δυο σας. 

Η πολυταξιδεμένη
Κι εδώ μιλάμε για ιδιαίτερη περίπτωση. Τόσα θα έχει φάει, δεν μπορείς να της σερβίρεις greek σουβλάκι. Γεύσεις ανατολής, όλοι τις λατρεύουν και έτσι το ιδανικό πιάτο για εκείνη είναι κοτόπουλο tikka masala(ινδικής προέλευσης). 

Θα χρειαστείς:
-4-5 σπόρους κάρδαμο
-1 κ.γ. κύμινο
-1 κ.γ. κανέλα
-1 κ.γ. πάπρικα
-1 κ.γ. turmerik
-1 κ.γ. σκόνη τσίλι
-1 κ.γ. karam masala
-700 γρ. στήθος κοτόπουλο
-250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
-2 μέτρια κρεμμύδια
-2 μέτριες ντομάτες
-2 κ.σ. ντοματοπελτέ
-2 μικρές πράσινες πιπερίτσες
-2 πόντους τζίντζερ 
-4 σκελίδες σκόρδο
-κόλιαντρο 
-2 κ.σ. αλάτι
-5 κ.γ. λάδι 

Πως θα το φτιάξεις;
Θέλει λίγη προετοιμασία. Αρχικά κόψε το κοτόπουλο σε μεγάλα κυβάκια. Ψιλόκοψε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ. Ξεφλούδισε τις ντομάτες και τρίφτες. Ψιλόκοψε και τις πιπερίτσες, μην πετάξεις όμως τους σπόρους, και τέλος η προετοιμασία. Α! Όπως κατάλαβες στην προετοιμασία είναι κατέβεις και στην Αθήνα να ψωνίσεις όλα τα μπαχαρικά που χρειάζεσαι. 

Σε ένα μπολ βάλε το γιαούρτι, το turmerik, την πάπρικα, τις πιπεριές, το αλάτι και το κοτόπουλο και ανακάτεψε τα. Βάλ’ τα σε ένα ταψάκι και βάλτε τα στο φούρνο για 7' περίπου. 

Ζέστανε το λάδι σε ένα τηγάνι και βάλε τους σπόρους του κάρδαμου μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα. Πρόσθεσε το κρεμμύδι, το σκόρδο και το τζίντζερ, μέχρι να πάρουν και αυτά χρώμα. Βάλε στη συνέχεια την κανέλα και το τσίλι. Βάλε και την τριμμένη ντομάτα και τον ντοματοπελτέ , σκέπασε και μαγείρεψε τα για 5'. 

Τέλος. Ρίξε το κοτόπουλο που έχει ψηθεί λίγο και ανακάτεψε. Σκέπασε πάλι το τηγάνι και μαγείρεψέ το για άλλα 10 λεπτά σε μέτρια φωτιά. 

Όταν είναι έτοιμο γαρνίρισε το με το karam masala και ο ιδανικός συνδυασμός για να το σερβίρεις είναι με ρύζι στον ατμό. 

Για αθλητικές γυναίκες
Πάει γυμναστήριο, τρέφετε υγιεινά, προσέχει γενικότερα όποτε κάποιες κατηγορίες είναι απαγορευτικές γι’ αυτήν. Τηγανιτά, λιπαρά και οι συνήθεις ύποπτοι απαγορεύονται στο τραπέζι. Το ιδανικό πιάτο για εκείνη είναι σολομός με μέλι και τζίντζερ. 

Θα χρειαστείς:
-1 κ.γ σκόνη τζίντζερ 
-1 κ.γ σκόνη σκόρδου
-1/3 κούπας σως σόγιας
-1/3 κούπας φυσικός χυμός πορτοκάλι
-¼ κούπας μέλι
-1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
-700 γρ. σολομός φρέσκος 

Πως θα το φτιάξεις;
Πανεύκολο. Ανάμειξε το τζίντζερ, το σκόρδο, τη σόγια, το χυμό πορτοκάλι, το μέλι και το κρεμμύδι σ’ ένα μπολ. Βάλε και το σολομό και άστο στο μείγμα για τουλάχιστον 5 ώρες. Στη συνέχεια βάλε το σολομό σε μία σχάρα και ψήσε το στο γκριλ στους 160 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει. Σέρβιρε το ιδανικά με ρύζι ή λαχανικά στον ατμό. 

Και για να μην σου πει δεν τρώω και βγάλει έξω τον θερμιδομετρητή, πιάσε την αδιάβαστη και μάθε το παρακάτω ποιηματάκι απ’ έξω. 

Διατροφικές πληροφορίες ανά μερίδα(χωρίς τα λαχανικά ή το ρύζι) 

Ενέργεια: 370 kcal
Υδατάνθρακες: 22 g
Πρωτεΐνη: 37 g
Λίπος: 14,5 g
Φυτικές Ίνες: 0,4 g 

Και μετά απ’ αυτό είσαι έτοιμος για όλα!

Πες μου τι δώρα κάνεις , να σου πώ ποιός είσαι .

 Ένα δώρο δεν είναι ποτέ κενό συναισθημάτων, όποια και αν είναι αυτά. Υπάρχει πάντα η αίσθηση ότι αυτό που προσφέρεις είναι ένα είδος επικοινωνίας ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Δες τι δώρα κάνεις ή σου κάνουν και βγάλε τα ανάλογα συμπεράσματα σύμφωνα με τους ψυχολόγους.
 Πολύ ακριβό
 Χαρίζοντας υπερβολικά ακριβά δώρα, οι άνθρωποι προσπαθούν να επιβάλουν την ανωτερότητά τους και να δείξουν ότι έχουν τον έλεγχο.
 Πρακτικό
 Τα πρακτικά δώρα είναι συνήθως τα πιο παραπλανητικά. Όχι μόνο επειδή στερούνται συναισθήματος και φαντασίας, αλλά και επειδή κρύβουν κι ένα μήνυμα. Το να χαρίσεις για παράδειγμα στη συνάδελφο ένα βιβλίο με συμβουλές αδυνατίσματος, είναι συνήθως ένας υπόγειος τρόπος να υποτιμήσεις κάποια πλευρά της εμφάνισης ή των ικανοτήτων της.
 Δεσμευτικό
 Κάποιοι άνθρωποι προσφέρουν δώρα που δεν μπορούν να επιστραφούν. Εάν κάποιος σου χαρίσει ένα κουταβάκι ή ένα δεντράκι, αυτό που στην ουσία σου χαρίζει είναι μεγάλη δέσμευση και σκληρή δουλειά.
 Μικρό ή αναμνηστικό
 Αυτοί που προτιμούν κάτι μικρό, συμβατικό, με προσιτή τιμή ή να μη δώσουν τίποτα απολύτως, το κάνουν για να μην απογοητεύσουν τους κοντινούς τους ανθρώπους. Τέτοιου είδους δώρα ξεχνιούνται εύκολα και γρήγορα. Σε αυτά τα δώρα υπάρχει σεμνότητα και σεβασμός.
 Πηγή: newsbomb.gr

Ρεαλιστική ζωγραφική στην Κίνα .


Συμβουλές για το κρέας .

Συμβουλές για το κρέας: 
- Πού οφείλετε η γρήγορη ανάπτυξη του σωματικού βάρους, του χοιρινού και των άλλων ειδών ζώων;
Απάντηση: 
  1. Στην σωστή διατροφή, που καθορίζεται με επιστημονικά τρόπο (να προτιμάτε επώνυμα προϊόντα με διατροφή χωρίς ζωικές πρωτεΐνες)
  2. Στην γενετική βελτίωση
  3. Στις σύγχρονες εγκαταστάσε
- Πως «μαλακώνει» η χοιρινή μπριζόλα;
Απάντηση: 
  1. Αποφεύγουμε να καταναλώνουμε μπριζόλες από χοιρινά που σφάχθηκαν πολύ πρόσφατα. Θα ήταν καλό να τις ψήσουμε τουλάχιστο 2-3 ημέρες μετά και αφού παραμείνουν σε συνθήκες συντήρησης (σίτεμα)
  2. Χτυπώντας την με «σφυρί» όπου διαθέτει προεξοχές
      ΠΡΟΣΟΧΗ: 
      σε αντίθετη περίπτωση (χτυπώντας την με σφυρί ή οτιδήποτε άλλο αντικείμενο χωρίς προεξοχές) έχουμε ως αποτέλεσμα: 
      α) την απώλεια νοστιμιάς 
      β) την απώλεια χυμών και την μείωση ικανότητας συντήρησης των 
      γ) να γίνονται σκληρές και στεγνές όταν ψηθούν
  3. Με το σωστό ψήσιμο
- Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος ψησίματος μπριζόλας;
Απάντηση:
Καταρχήν, θα πρέπει να διαθέτουμε ψησταριά με 'σκάλες' στα πλαϊνά της (επίπεδα 1,2,3)
Αρχικά, τοποθετούμε το κρέας αφού το έχουμε προετοιμάσει (αλάτι, πιπέρι, ρίγανη) στο πιο κοντινό επίπεδο στα κάρβουνα, έως ότου αυτό αλλάξει χρώμα στην επιφάνεια του, (χωρίς να καεί). Το ίδιο κάνουμε και στην άλλη του πλευρά και μετά απλά το ανεβάζουμε σε πολύ υψηλότερο επίπεδο, αφήνοντας το να 'βράσει' εσωτερικά με τους χυμούς του.
Η ένδειξη ότι είναι έτοιμο, είναι τα γκριζωπά σημεία σε μέγεθος κουκουτσιού που βγαίνουν στην επιφάνεια του κρέατος.
Επιτέλους τρώμε..
- Τι να αποφεύγουμε όταν ψήνουμε στα κάρβουνα ;
Απάντηση: 
  1. Δεν κάνουμε τομές με μαχαίρια και πιρούνια, επάνω στο κρέας που ψήνουμε πχ κατά την διάρκεια του ψησίματος του αρνιού-κατσικιού το Πάσχα, διότι χάνει τα υγρά του, την νοστιμιά του και καίγεται πιο εύκολα.
  2. Όσο πιο πολύ ευχαριστηθεί την κνίσα (μυρωδιά από το ψήσιμο) η γειτονιά, τόσο πιο λίγη νοστιμιά μένει στο πιάτο μας

- Να πλένουμε το κρέας πριν το μαγείρεμα-ψήσιμο ή όχι;
Απάντηση: 
  1. Το πλένουμε μόνο εάν έχει τρίχες, κομμάτια κόκαλου ή οτιδήποτε άλλο που δεν μπορεί να αφαιρεθεί αλλιώς (εξαιρούνται οι αλλοιώσεις) και το στεγνώνουμε με πετσέτα μιας χρήσεως
  2. Δεν το πλένουμε εάν δεν υπάρχει λόγος γιατί χάνει χυμούς και νοστιμιά (υδροδιαλυτές βιταμίνες, αζωτούχες εκχυλισματικές ουσίες)
  3. Και φυσικά πάντα οι χειρισμοί μας γίνονται με χέρια καθαρά τα οποία πλένονται πολύ καλά αφού τελειώσουμε.
- Υπάρχουν στρεσαρισμένα-ζορισμένα, χοιρινά και βοδινά κρέατα και ποια η επίπτωση στο πιάτο μας ;
Απάντηση:
Ναι, υπάρχουν. Το φαινόμενο ονομάζεται stress και δημιουργείτε λίγο ή πολύ πριν την σφαγή των χοίρων (ισχύει και για βοδινά). Το φαινόμενο είναι εντονότερο όταν τα ζώα σφάζονται σε άσχημες συνθήκες και με κακή μεταχείριση.
Οι επιπτώσεις στο κρέας τους είναι:
  1. σκοτεινό χρώμα
  2. μειωμένη ικανότητα συντήρησης
  3. σκληρό και στεγνό κρέας
  4. άνοστο κρέας

    Το κακό της υπόθεσης είναι ότι μόνο ένα έμπειρο μάτι μπορεί να το καταλάβει.(Ανιχνεύεται και με τη χρήση συσκευής μέτρησης ph του κρέατος)
    Το καλό είναι ότι δεν είναι ιδιαίτερα συχνό φαινόμενο.
    Καλό είναι να προτιμούμε κρέατα επώνυμα, των οποίων η σφαγή πραγματοποιείτε σε σύγχρονα σφαγεία τα οποία πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις στους χειρισμούς προ σφαγής.